De duurzame en eerlijke producten van Zacht & Lief

Over Zacht&Lief

Zacht&Lief is the place to be voor mooie, duurzame baby- en kinderartikelen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij letten bij de inkoop van onze producten dan ook goed op de materialen die gebruikt zijn en of de producten onder de juiste werkomstandigheden zijn geproduceerd. Het gehele productieproces vinden wij van belang. Een groot deel van ons assortiment is gemaakt van biologisch katoen en voorzien van het GOTS keurmerk.

 

Ons assortiment zal blijven vernieuwen en tevens blijven wij zoeken naar nieuwe, unieke merken, want hoe leuk is het om producten voor je baby te gebruiken die goed zijn voor de aarde en ook nog eens niet in elke babykamer of kinderwagen te vinden is?! Complimenten gegarandeerd

 

Ben je zwanger? Dan krijg je vaak veel cadeautjes! Tijdens je babyshower, maar vooral na de geboorte van je baby. Bij ons kun je een lijstje aanmaken. Op deze manier kies je zelf uit wat je mooi vindt en graag wilt hebben en weten anderen precies wat ze voor jou kunnen kopen waarvan zij zeker zijn dat jij het leuk vindt, hoe handig is dat!

Wij hebben ons complete aanbod in voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Spoedbestelling? Stuur een mail en wij gaan aan de slag om je pakketje zo snel mogelijk op de post te doen!


Al onze bestellingen worden (leuk verpakt) verzonden in hergebruikte dozen of biologisch afbreekbare verzendzakken. Alles om ook de verzending zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.


Op zoek naar iets specifieks of mis je nog iets in de shop? Stuur vooral een mail en dan kijken wij wat wij voor je kunnen betekenen. Uiteraard staan wij natuurlijk ook voor je klaar voor andere vragen!

Sophie de Jong-Wijer
Gratis verzending boven de €100,-

Wanneer je een bestelling bij Zacht & Lief plaatst boven de €100,- is de verzending gratis. Anders zijn de verzendkosten €4,95.

Retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Bestellingen of gedeelte van mogen binnen 14 dagen geretourneerd of geruild worden.

Veilige betalingsmethoden
ideal
Het verschil wanneer je winkelt bij Zacht & Lief!
Snelle verzending

De bestellingen worden maximaal binnen 3 dagen verstuurd.

Uitstekende duurzame kwaliteit

Zacht & Lief staat voor de kwaliteit van de duurzame producten die wij verkopen.

Spoed bestelling?

Neem contact met ons op dan zorgen we ervoor dat de bestelling met spoed behandeld wordt.

Bestellingen worden leuk ingepakt

Alle bestellingen worden met zorg en leuk ingepakt zodat je hem als cadeautje kan geven.

Volg ons op Facebook & Instagram

@zacht&lief.nl